Geen categorie

Nu vastleggen voor later

Mijn naam is Darinca Gerritsen (27 jaar) en ik ben woonachtig en werkzaam in Gouda (Zuid-Holland).

Op mijn 14e begon ik met het fotograferen van de natuur 🌼 Daar is mijn liefde voor fotografie begonnen. Toen fotografeerde ik nog met een Nikon D5100 en daarna met een Nikon D7200.

In de afgelopen jaren ben ik uitgegroeid tot professioneel fotograaf, in onder andere portretfotografie, gezinnen en families, dieren, smashcake shoots, new born fotografie, etc.Hele toffe dingen heb ik al mogen doen (🤩) maar middenin de corona crisis trok ik mijn stoute schoenen aan. Ik heb mij officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als fotografe. Mega spannend natuurlijk, maar ik ben er van overtuigd dat het een succes gaat worden. Ik heb tenslotte al ruime ervaring opgedaan en een mooie klantenkring opgebouwd.

Het leukste om te doen vindt ik het fotograferen van mensen en dieren. Dit doe ik met mijn Nikon D610 full frame, wat zorgt voor scherpe foto’s van een hoge kwaliteit. Fotoshoots vinden veelal plaats in mijn studio aan de Harderwijkerweg in Gouda, of buiten op een mooie locatie. (Stiekem vind ik dat het leukste om te doen; lekker buiten fotograferen op een prachtige locatie met mooi weer ☀️).

Het is voor mij erg belangrijk dat jij en/of jouw kind(eren) en/of huisdier zich op hun gemak voelen. Ik ben rustig en geduldig, voor jou neem ik echt de tijd. Mensen omschrijven mij vaak als een lief persoon en als iemand die goed met kinderen kan omgaan.

Mijn passie na ruim 13 jaar ervaring is nog altijd om mooie foto’s te maken waarmee ik een herinnering voor het leven geef 📷 Bijzondere momenten leg ik maar al te graag vast en dit doe ik het liefst zo onopvallend mogelijk. Als voorbeeld heb ik in december vorig jaar een bevalling fotoshoot mogen doen; een onvergetelijke ervaring. Lees hier meer over in mijn blog ‘de grote dag’.

Heb jij een speciale aanvraag voor een bijzondere fotoshoot? Wil je een huwelijksaanzoek doen en dit bijzondere moment vastleggen? Of willen jullie ook graag de bevalling laten vastleggen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.