Geen categorie

ACTIE Moederdag mini shoots

zondag 10 mei is het gewoon weer Moederdag en wat is het in deze tijd toch extra waardevol om een fotoshoot of mooie foto’s van je kinderen als cadeau te krijgen.

🥰 Verras daarom jouw moeder met een mooie foto reportage, samen met je broers en zussen.

🥰 Of verras je lieve vrouw met mooie foto’s van jullie kind(eren).  

NU voor maar35,-

Er is in de studio voldoende afstand mogelijk, maar let op ⚠️ i.v.m. de richtlijnen van het RIVM mag je met maximaal 3 personen naar binnen. Een mini shoot duurt circa 30 minuten en na afloop ontvang je 10 digitale (hoge resolutie) fotobestanden. Uiteraard maak ik de gehele ruimte na iedere fotoshoot grondig schoon.

De actie is geldig op zaterdag 2 mei 2020 en zaterdag 16 mei 2020, tussen 10:00 en 15:00 uur. Bij aanmelding vooraf ben je verzekerd van een plekje. Het is niet toegestaan om onaangekondigd de fotostudio te betreden en VOL is VOL. Dus meld je snel aan!

Aanmelden voor de Moederdag actie mini shoot kan eenvoudig via mail darinca_gerritsen20@outlook.com of via een prive bericht op Facebook.

Indien je graag op een ander moment wil komen, dan is het ook mogelijk om een leuk ingepakte cadeaubon aan te schaffen. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

Veel liefs,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.