Geen categorie

Maatregelen Corona virus

Darinca Gerritsen Fotografie volgt alle adviezen van het RIVM op en ik houd de situatie nauwlettend in de gaten. Uiteraard neem ik ook de gepaste maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Iedereen die in de komende periode een fotoshoot gepland had, heb ik inmiddels persoonlijk geinformeerd.

Maatregelen bij Darinca Gerritsen Fotografie

Het corona virus beheerst momenteel ons dagelijks leven. Dit vraagt ook van mij als fotografe om mijn verantwoordelijkheid te nemen. Daarom neem ik per direct de volgende maatregelen:

In de fotostudio zorg ik voor extra hygiëne maatregelen om eventuele besmetting te voorkomen. Denk aan het extra handen wassen en hoesten en niesen in de elleboog.
Er worden ook geen handen meer geschud.. en dat is niet omdat ik jullie niet aardig vind!

Ook heb ik extra maatregelen getroffen om de gezondheid van mijn klanten voorop te zetten: 

  • Alle particuliere fotoshoots gaan door zolang dit veilig en verantwoord kan;
  • Zodra ik mij niet fit begin te voelen of ziekteverschijnselen krijg (of de klachten nu gerelateerd zijn aan het corona virus of niet), dan stop ik per direct met al mijn werkzaamheden en stel ik jullie op de hoogte voor het verplaatsen van de fotoshoot.
  • Tijdens je bezoek aan de fotostudio en tijdens de fotoshoot is het enige contact wat je hebt met mij. Dus ook niet met andere gasten.
  • Tussen elke fotoshoot wordt de fotostudio grondig gereinigd en schoongemaakt

Je fotoshoot kan dus gewoon doorgaan! Wil je nou toch liever je afspraak verzetten? Dan kan dat natuurlijk ook! Neem gerust contact met mij op indien je vragen of opmerkingen hebt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.